Дома

 • Понуда

  download

  ГУМИ

  Сите брендови на гуми.
  360_Forged_Mesh_8_1

  БАНДАЖИ

  Секаков вид на бандажи од најпознатите брендови.
 • akcije_vulkanizer

  ГУМИ

  Најголем асортиман на гуми! Нудиме повеќе од 80 брендови. Најдобра и најквалитетна услуга по најдобри цени.
  Alloy-Wheels

  БАНДАЖИ

  Голем избор на бандажи за сите видови моторни возила. Најпознатите светски брендови: ENZO, AEZ, MOMO, DEZENT, EURO RACING..
  Damage0

  ВУЛКАНИЗЕР

  Најдобар вулканизер во градот! Искусниот тим и најновата технологија ви ги нудат сите видови на вулканизерски услуги, лепење балансирање на сите видови гуми.
Inline